domingo, 30 de marzo de 2014

Una lliçò d'història i amistat

Aquestes últimes setmanes, en Moha i jo hem tingut temps per disfrutar de l'oci i la cultura de Girona. D'una banda vam anar una tarda amb la Ibtissam i en Madu a veure la pel·licula més esperada dels petits rossinyols: Las aventuras de Peabody y Sherman, una història sobre les diferències en les persones i l'amistat entre un pare adoptiu (un gos molt intel·ligent) i el seu fill, experiència molt bona i divertida que em va donar una idea per fer amb ell de cara a una pròxima trobada*.

D'altra banda, aquesta setmana vam fer un recorregut per l'Antic Egipte a l'exposició "Mòmies egipcies: El secret de la vida eterna" del CaixaForum Girona perquè volia explicar-li algunes dades que no va entendre de la pel·lícula de l'altre dia, quan els protagonistes viatjaven amb la seva màquina del temps al passat i en una de les parades es trobaven amb el faraó de nou anys Tutankamón. Va ser emocionant tant per ell com per mi i a més a més, vam conèixer millor a altres companys mentors i mentorants/des com la Cristina i la Mineth (o Minnie), que també es van apropar fins al museu i amb les que finalment vam anar a berenar.

(*) I per acabar aquesta entrada, vinga va, una pista ben fàcil de la sorpresa que li tinc preparada al Moha per aquesta Diada de Sant Jordi :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario